Viatge a Nicaragua. Passejant per Amèrica Central.





"Diari d’un empordanès que recorre Nicaragua d’Ocotal a San Juan del Sur i de l’Oceà Pacífic al mar Carib. De l’acollidora mà de la seva gent sentirà històries sobre revolució, sandinisme, agermanaments, campanyes d’alfabetització i amistat. Tot pujant volcans, banyant-se en llacs i menjant ‘gallo pinto’, engrescat a caminar i conèixer món, arriba a la verda Costa Rica i l’espectacular Guatemala".


Si voleu viatjar a Nicaragua sense sortir de casa aquest llibre és imprescindible! O si teniu la sort de poder fer un viatget a Centre Amèrica us servirà de guia per fer el millor viatge possible! Per altra banda, si ja hi heu estat fent de brigadista, de backpackeer o d'un simple turista podreu fer uns grans "remembers" i compartir les curiositats, dubtes o plantejaments filosòfics que tots hem tingut al viatjar a la bonica Nicaragua. 

El diari us descobrirà una gent pobre de diners, però rica d'esperit, els més feliços i acollidors que us podeu trobar! El viatge passa per ciutats de somni com:


Estelí, centre històric del sandinisme. "Sandino Vive!"


Masaya, amb el millor mercat, però amb un espectacular volcà actiu! Podreu sentir les portes de l'infern!


Granada, ciutat colonial de colorides casetes a la vora del llac Nicaragua.




León, quantes esglésies hi ha per metre quadrat? 


Matagalpa, sí fa frescor! Una ciutat a la les muntanyes.


Ometepe, illa amb dos volcans, de conte!


San Juan del Sur, paradís pels surfistes!





Comentaris

Entrades populars